Frankrig

Første gang jeg var i Frankrig, var en endags sviptur til Metz fra Luxemborg, hvor vi var på sommelejr med spejderne sidst i 60'erne. Senere har vi på familieferie foretaget en lignende sviptur; men denne gang for, at besøge området omkring Verdun.
 

Som interrailer var jeg i Paris nogle dage sidst i 70'erne og senere via Annecy til Italien.
 

Først i 80'erne blev min Morris Clubman pakket og jeg kørte med en kammerat fra Samsø, ned og besøgte hans kæreste i Saint Jean de Maurienne i Påskeferien.
 

I en årrække var jeg jævnligt til forretningmøder i Paris og Normandiet, senere til internationalt symposium i Biarritz og endelig har jeg været på kundebesøg omkring Paris og langs Loire floden til Boulogne-sur-Mer.
 

Et par gange har vi kørt igennem Frankrig til og fra ferieophold i Spanien, med enkelte overnatninger og serværdigheder på vejen og endelig har vi holdt sommerferie nær Atlanterhavet i la Palmyre.
 

Et stort land med varieret kultur og natur. Masser af spændende steder jeg har læst om og endnu ikke set. Iøvrigt et land, som trods eneventuel sprlgbarriere vinder ved nærmere bekendtskab.

 
Copyright Peter Sandbøl - Contact:sandbol☺mail.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net