Spanien

Et kæmpe land med en storslået og meget varieret natur og kultur, som jeg første gang fik et lille indtryk af midt i 80'erne. Godt nok var vi i maj måned; men temperaturen ved kysten i Costa Brava var ikke høj, og i Pyrenæerne lå der stadig en hel del sne.

Siden har jeg været på familieferien ved Costa del Sol i 1992, samt to gange ved Costa Brava i henholdsvis 2002 og 2006.

Hertil kommere en række korte ophold i forbindelse med forretningsrejser, primært i Barcelona og Catalonien.

 

Senest har jeg været på ture i Galicien i 2011 og 2012, med ophold i Betanzos og Campa de Braña i Los Ancares, og med afstikkere til La Coruña og Santiago de Compstella samt til en række landsbyer i Los Ancares.

Spain

A huge country with a fascinating and very varied nature and culture, which I first got an impression of in the mid 80'ties. It was the month of May, but the temperatures at Costa Brave were not high and the Pyrenees were still partly covered in snow.

I've since been on family vacation at Costa del Sol in 1992, plus twice at Costa Brava in respectively 2002 and 2006.

Adding to this is a number of shorter business trips, primarily to the Barcelona area and Catalunia.

 

My latest visits have been tours in Galicia, with stays in Betanzos and Campa de Braña in Los Ancares and trips to La Coruña and Santiago de Compstella plus a number of villages in Los Ancares.

 
Copyright Peter Sandbøl - Contact:sandbol☺mail.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net